Web hosting hos JetWay

Web hosting hos JetWay
WEB HOSTING

Hur drivs hemsidan?

Välkommen till JetWay Web Hosting i Sverige – din pålitliga partner för säker och pålitlig webbhotellstjänst i hjärtat av Stockholm. Vi är inte bara experter på att utveckla dynamiska och attraktiva hemsidor, utan vi erbjuder även en hostinglösning som är lika professionell som våra webbutvecklingstjänster.

På JetWay Hosting sätter vi säkerheten i första hand. Våra servrar är placerade i Stockholm, vilket ger dig närhet till din publik samtidigt som du får tillgång till en av världens mest stabila internetinfrastrukturer. För att säkerställa att din data är skyddad använder vi oss av den senaste tekniken, inklusive Oracles toppmoderna brandvägg, vilket garanterar en hög nivå av säkerhet och integritet för dina uppgifter.

WEB HOSTING

Vi förstår att hosting är en viktig del av din online-närvaro, och det är därför vi på JetWay tar hand om allt bakom kulisserna. Från serverdrift till säkerhetskopiering och teknisk support, kan du lita på att vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Vår hostingverksamhet i Sverige erbjuder en mångsidig och pålitlig plattform för alla dina webbhotellbehov. Oavsett om du är en nybörjare som vill starta din första webbplats eller en etablerad företagare som behöver avancerade hostinglösningar, har vi det du behöver för att lyckas online.

WEB HOSTING

Vi hjälper er verksamhet vidare

Vi på JetWay strävar efter att hantera dina data på ett klokt och enhetligt sätt. Vår expertis inom både webbutveckling och webbhotell, kombinerat med vårt engagemang för kundtjänst och säkerhet, gör oss till det perfekta valet för din online-närvaro.

Ta steget mot en säker och pålitlig webbhotellslösning med JetWay Hosting i Sverige. Kontakta oss idag för att börja din resa mot en framgångsrik online-närvaro!

Vanliga frågor om hosting hos JetWay:

Var är era servrar placerade?

I Sveriges huvudstad, Stockholm.

Kommer man själv kunna ändra saker på sin hemsida?

Det går toppen det! Vår backend bygger i mångt och mycket på WordPress, vilket gör det simpelt för dig att i framtiden ändra bilder och annat innehåll på hemsidan. Behöver du guidning i din väg framåt i WordPress så finns vi alltid nära tillhands, support ingår i att vi bygger er webbplats.

Vad kör ni för operativsystem på era servrar?

Våra servrar kör Linux, mer specificerat uppdaterade versioner av Ubuntu. Vi håller även upp en god omvärldsspaning och ser till vilket alternativ som är bäst ur prestanda och säkerhetsperspektiv.

Tusen tack för att du överväger JetWay. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att förverkliga din vision för din hemsida.

WEB HOSTING

Vi på JetWay är inte bara experter på hosting utan erbjuder också en dedikerad och personlig service som är smidig att jobba med. Bakom JetWay står Linus och Samuel. Linus har tre olika certifikat från Cisco Networking Academy, ett av världens främsta nätverksbolag. Han är specialiserad inom nätverkssäkerhet och har genomgått kurser inom cyber security för att säkerställa den högsta nivån av skydd för era data. Samuel och Linus är också certifierade inom Scrum och innehar titeln Scrum Master PSM 1, vilket innebär att de kan leda och hantera projekt på ett effektivt sätt, vilket garanterar smidiga och agila arbetsprocesser.

WEB HOSTING

Nyckeln är goda kundrelationer

Vi förstår att förtroende är nyckeln i varje kundrelation, och det är därför vi strävar efter att bygga och upprätthålla långsiktiga partnerskap med våra kunder. Genom att erbjuda en säker och pålitlig hostingtjänst, tillsammans med en personlig och engagerad service, vill vi ge dig den trygghet du behöver för att växa och lyckas online.

Oavsett om du är en småföretagare som söker en pålitlig hostingpartner eller en erfaren webbutvecklare som behöver en robust infrastruktur för dina projekt, är JetWay här för att leverera. Ta steget mot en säkrare och pålitligare online-närvaro med JetWay Hosting i Sverige.

Ta nästa kliv, med JetWay vid din sida

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi, Linus och Samuel, kan hjälpa dig att uppnå dina digitala mål på ett säkert och pålitligt sätt.